Möte i Radison Hotel i Reykjavik i mars 2019

Hotel Saga

 

Hvad med språkfelleskapet? Er nordisk språkfelleskap på vei ut?

Veröld – Vigdís hus, Islands Universitet

28. mars 2019, 9:00-16:00

Seminar om hvordan det står til med det nordiske språkfelleskapet – ikke minst på universitetene i Norden. En ny utredning om undervisning av Nordens språk ved universiteter og høyskoler i Norden lanseres av Anna Helga Hannesdóttir, Göteborg universitet og Gitte Mose, Universitetet i Oslo. Andre forelesere: Johan Myking, Univeristetet i Bergen; Patrik Hadenius, Utgivarna, Stockholm; Taija Udd, Helsingfors universitet; Auður Hauksdóttir, Islands universitet; Birna Arnbjörnsdóttir, Islands Universitet; Lars-Göran Johanson, Islands Universitet; Ari Páll Kristinsson, Árni Magnússon-Institutt for islandske studier, og Helga Hilmisdóttir, Árni Magnússon-Institutt for islandske studier.

Foredragene blir holdt på et av de skandinaviske språkene.

Registrering her